Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už je mi jasné kde se berou...

0 0
možnosti

Jen na okraj: Porota zdá se mi genderově nevyvážená, ba nejsou ani splněny požadavky na 40% kvótu obou pohlaví!

1 0
možnosti

Kvóty jsou zcela evidentně neústavní. Stejně jako jakákoliv "pozitivní" diskriminace. Oboje někoho znevýhodňuje. Přičemž rozlišuje (nejčastěji podle pohlaví nebo rasy).

Jenže Ústava přece zaručuje rovnost před zákonem. Jakápak rovnost s kvótami. Jakápak rovnost, jsou-li k dispozici dva vynikající adepti, ale já musím přijmout lempla jen proto, že má "to správné" pohlaví (kvóty jistě budou platit pro obě pohlaví stejně), či patří k té etnické skupině, které mám zatím početně nedostatek.

1 0
možnosti

Dobrý den , paní Šůsová několikrát jsem ten výpotek přečetl , JSTE V ŽIVOTĚ ZBYTEČNÁ . Pochopte , že tahle úchylka je matoucí . Žižka to s Adamity řešil dost rázně , leč účinně . Snažte se nerozmnožovat prosím .

0 0
možnosti

Tohle je přesně duvod, proč je školství a myšlení lidi, tam kde je. Svým výzkumem jsem došla... Udělám stejný výzkum se stejnými daty a dojdu k naprosto rozdílnému vysledku, když budu chtít. Jde jen o to,jak k tomu pristoupim. Ceho budu chtít dosáhnout, to zná každý lepší manager a ITak pracující s DB. Zásadní problém je,že tato otázka nikdy neměla být nastolena, protože máme rovnost před zákonem. A pokud ji někdo pokládá na střední škole, budujeme si tu pěkný Svazácky koutek - tipují, že z našich daní placeny spolek jež se systematicky zaobírá tématy na blogu uvedenymi. Protože ani v jednom případě se nejedná o měřitelný a vědecký názor, pouze o čistě spekulace založené na nějakych pofidernich datech, považuji tuto práci za absolutně nesmyslnou, manipulativni a mělo by zakročit ministerstvo pravdy. Opakuji, máme rovnost před zákonem a to kvóty jednoznačně porušují, chce spolek Nesehnutí tento zákon bourat? Ci vzikne nějaká další studie, jak zákon obejít a ohnout?

5 0
možnosti

J49a90n 93R92á85ž

14. 1. 2019 19:06

Jakékoliv kvóty majícího někoho zvýhodnit oproti někomu jinému, mnohdy mnohokráte schopnějšímu, jsou společensky škodlivé. A genderové, stejně jako rasové, či jinak nesmyslně naformulované kvóty jen zakrývají neschopnost sebepodceňující se skupiny, prosadit na základě osobnostních kvalit. A proto jen vznášejí požadavek na zavádění nerovnosti v právu ne stejnou příležitost v uplatnění, což odporuje základním principům demokracie.

14 0
možnosti

H87o42n49z88a 12V50r97á26n65a

14. 1. 2019 18:53

Jsou genderové kvóty zlo? Ano jsou.

14 0
možnosti

Kdyby zeny chtely, tak kdykoliv muze prehlasuji, neb jich je vice. Jenze to by nesmely tolik mezi sebou intrikovat.

2 0
možnosti

Slečno Šůsová, v naší společnosti si schopné ženy zajistí "vyrovnanější zastoupení" kdekoli se jim zlíbí, stejně jako schopní muži. Genderové kvóty jsou zlo, protože je to pořád diskriminace, stejně jako inverzní rasismus je stále rasismus. Pořádejte si genderiád kolik chcete, neshýbejte se a noste si nos nahoru jak chcete, myslete si, že váš názor je hodnotnější než názor demokratické většiny, pište si blogů kolik chcete, jsme právě ta svobodná společnost, která umožňuje schopným jedincům vyniknout a neschopným si stěžovat. Jen na svoji činnost nežádejte peníze od státu, tedy od lidí, kteří vás začínají mít čím dál více plné zuby.

17 0
možnosti

J59a16n 89R64á27ž

14. 1. 2019 19:11

Každý, kdo prosazuje jakékoliv zvýhodňovaní pomocí kvót, vlastně přiznává jak sám sebe podceňuje. A z článku strach z prosazení se ve férové soutěži přímo čiší!

9 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik