Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby panbuh chtel, aby se clovek zivil ciste rostlinnou stravou, nechal by mu narust ctyri zaludky nebo aspon hlodave zuby.

Ale ted vazne, at si kazdy dospely ji, jak se mu zlibi, ale vychovat dite k odmitani zivocisnych bilkovin povazuji prakticky za zlocin.

37 8
možnosti
Foto

Při vší úctě k tobě si dovolím nesouhlasit, tohle všechno je už dávno překonané. Z oblíbených argumentů souhlasím pouze s tím, že pralidi museli jíst maso, aby se vyvinul mozek a exoti pak mohli takto blbnout.

4 7
možnosti
JM

Opravdu věříte že když dítě nebude jíst maso, nebo dokonce i potraviny založený na mléku a vajec tak získá respekt?

23 0
možnosti

Určitě získá lokální proslulost a asi i kus soucitu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik