Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gruzie je země, která žije pořád ještě na ostří nože. Tam se na pocitečky lenivých a rozmazlených exotů moc nehledí. A nějaké vandrování do jejich zvyků a další destabilizace vnášením cizokrajných (a přiznejme si, některé jsou úplně mimo) manýrů je to poslední, co země jako Gruzie dnes potřebuje.

Příště by slečna mohla jet do Severní Koreji. Tam je to prý cool a adrenalínovější než Gruzie. Rv

0 0
možnosti

Jedete do cizí země a neumíte jejich jazyk. Co asi o běžných Gruzíncích víte??? Jen to co vám někdo napovídal?

0 0
možnosti
Foto

Suma sumarum, hlasatelka dobra jde "hloupým a zaostalým" domorodcům, žijícím podle svých dávných tradic vnucovat své "pokrokové" názory. Povýšenost jako hrom.

8 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik