Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravda a láska je hezká věc, ale někdy je potřeba u psaní i myslet a nepsat takové bláboly.

0 0
možnosti

Študentík, tvoja naivita je rozkošná ;-D

0 0
možnosti

Zájmem jsou peníze.A z obchodu odvody státu.A zbraně velmi rád dodá kdokoli jiný.Zbytečný,hloupý článek...............:-)[>-]

2 0
možnosti
Foto

Tak upřímně - pětasedmdesátky ať jim klidně dají zadarmo. ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

I27v54o 45C27i78l26i30c45h

7. 3. 2014 16:44

Proč? Já sám sice pětasedmu nevlastním, ale nikdy se mi z toho špatně nestřílelo.

1 0
možnosti

Bože .. to sou kydy .. odběratel je egyptská vláda a ne nějací gangstři .. až bude egypt na indexu tak volejte po embargu .. zatím mu dodává jak amerika tak rusko .. ostatně pistole je fakt jen pro sebeobranu, v muslimských zemích má kalacha pod postelí kdekdo..

5 0
možnosti

Jaksi nevím po čem toužíte. Chcete,aby tam zbraně dodala EU, USA, Slovensko nebo si přejete, aby tam policajti chodili pouze s vavřínovou ratolestí a zločincům hlásali lásku a mír?

7 0
možnosti

Zase spravedlivý boj šašků nesehnutých... někteří lidi opravu dokážou dojmout. Budeme sbírat kořínky a bydlet v jeskyních, ovšem s dobrým pocitem a odznáčkem za humanitu. Ti zlí policisté stříleli do hodných lidí, kteří upalovali odporné křesťany na náměstích. Takovým by se měly zbraně posílat zadarmo. I s nesehnutýma, aby se podívali jak vypadají demonstranti, které tak hájí. Ovšem ty by nikdo nechtěl, ani zadarmo.

8 0
možnosti

P85e40t31r 31H17á87l90a

7. 3. 2014 14:59

Na základě obavy před vnitřní represí bychom ovšem nemohli dodávat zbraně vůbec nikam - policie je totiž z definice represivní složka. A ani u nás se nezdráhá zbytečně mlátit lidi, byť do nich nestřílí. Asi bysme tedy měli uvalit zbrojní embargo na tonfy pro ČR...

4 0
možnosti

Dejte práci všem lidem co se na tom podílejí a odveďte daně do státní kasy a bude.

1 0
možnosti
Foto

I15v66o 75C77i54l45i42c25h

7. 3. 2014 14:46

Neprodá jeden, prodá jiný. Ty zbraně tam budou tak jako tak.

6 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik