Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsou práce, kde je určitá fyziognomie předpokladem. Například u moderátorek televizních zpráv se předpokládá pohlednost (na rozdíl třeba od rozhlasových, kde je vyžadován spíše příjemný hlas). Stejně tak se u spoře oděných hostesek, jež mají přitahovat oči návštěvníků na vystavované exponáty, nepředpokládá, že budou mít prsa "po tatovi".:-)

1 0
možnosti
Foto

Kdyby tam vzali jen samé vyzuny a anorektičky, tak mohou ten veletrh zavřít. ;-D

1 0
možnosti
KL

A co kdybyste nechali na těch ženách a dívkách, jestli o takovou práci stojí...

1 0
možnosti

Zbrojní veletrh přitáhne hlavně chlapy. A s čím si ti, kromě zbraní, ještě rádi hrají ? Inzerát je naprosto logický.

1 0
možnosti
ES

Řada "celebrit" dobrovolně zveřejňuje velmi intimní fotky a videa, co je tedy sexistického na inzerátu? Kterou slečnu to pohoršuje, ta se nebude o práci ucházet, a odbyto.

4 0
možnosti
JB

Hm. No a co? Že nemáte prsa, máte chlupaté... snad všechno za to nikdo nemůže, vy potrhlé aktivistky. Starejte se o sebe.:-P

3 0
možnosti
JS

Mám rád prsatější ženy. Zřejmě nejsem sám, proto se to využívá v propagandě. V každém případě při kvákání frigidy z Top 09, dám přednost zkušenostem a argumentům dámám ze současné koalice, i když nemají podle někoho, proporce TOP modelek.

0 0
možnosti
EK

Jejich starosti na moji hlavu.

1 0
možnosti
FL

Ten zákon vede jednom k tomu, že firma musí zbytečně zvát na pohor lidi, které stejně nevezme. Uchazečům dává falešné naděje a čas ztrácí firma uchazeči.

1 0
možnosti
FD

Dejte si vypláchnout hlavu.Chce to více práce,abyste nemyslela na tak zbytečné myšlenky!

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik