Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Také se dívám na obaly těstovin, jelikož některé, nekvalitní, neobsahují vejce.

Maso jím, nekupuji, ale chovám. To samé vejce. Nejsem zastáncem velkochovů a zacházení se zvířaty v nich. Kozám neodstavuji kůzlata a přesto mám celé léto mléko, protože se vždy najde nějaká, která má mléka více než potřebuje a kdybych ji neoddojil, dostala by zánět a trpěla.

0 0
možnosti
PB

P98e37t19r 20B61u31r69i53a90n

1. 11. 2020 11:56

Napsané to máte moc hezky, čtivě. Ale to je pro mne asi tak všechno.

Mimoto se domnívám, a mnozí mi to i potvrdili, že vegani zobou různé podpůrné vitamíny a doplňky stravy aby jejich těla mohla fungovat. A to je z hlediska vývoje člověka dost nepřirozené.

1 0
možnosti
JK

Proč místo "maso je vražda" neříkají jaké mňamky jsou veganské? Mě totiž žádné ve stylu :"Až skončí nouzový stav, tak zajdu do restaurace a dám si ..." nenapadají.

A taky si nejsem jistý jestli za tou veganskou potravinou s cizím názvem není třeba mrtvý orangutan a nebo chuďátko děťátko z letáků UNICEFu.

0 0
možnosti
DN

D14a33v92i76d 20N64e44r28g62l

1. 11. 2020 10:14

Vegani umí skvěle argumentovat, ale jen proti někomu, kdo o tom nic neví a nemá osobní zkušenost. Kdo si to sám roky zkusil a zjistil, že veganství prostě NENÍ zdravé, tak smete všechny jejich zavádějící bláboly a lehce překroucená fakta na ekologii a "etiku" a odvětí, že bez masa a dalších živočišných produktů se naše tělo v dlouhodobém horizontu neobejde, ve střednědobém ano, ale strádá a nenachází se v optimální kondici a tuto stravu lze aplikovat pouze krátkodobě jako lehčí půst. Tak to například dělají v pravoslavné církvi. Na 14 dní v roce se stanou "vegany", přičemž je to bráno právě jen jako půst a období odpírání si nutričně bohatého jídla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik