Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J45a79k78u38b 56H18o10z12a

28. 7. 2020 9:43

V tomhle bych teda poštěvák nepoznal ani já. ;-(

1 0
možnosti

A že jste jich už viděl, tak jste to myslel?;-D

0 0
možnosti

Co jsou to "sexuální partneři*ky"? Nedáte raději přednost spisovné češtině před aktivistickým nářečím?

2 0
možnosti

V pohodě, muže dávaly napřed, takže zas tolik aktivistický to nebylo.;-D

0 0
možnosti

"...po mužských hercích je například vyžadována délka penisu nejméně třiadvacet centimetrů - světový průměr je však mezi třinácti a patnácti centimetry."

Milé Lucie a Kristino, Vaše nevinnost Vám jistě budiž ke cti, ovšem v téměř vědeckém článku by to chtělo u celkem zásadní věci pro mnohé mladé pány, tedy velikosti penisu, zmínit i to, že při erekci se může zvětšit. Dovolím si přiložit k tématu odkaz na svůj starší článek zde na blogu https://sestak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=73274

Útěchou Vám budiž to, že u tzv. Fleisch Penis-u, tam se velikost zase tolik nemění, tady je ještě něco k tomu: https://sestak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=74996

0 0
možnosti
JK

Zvláštní.. Všechny páry muž a žena jsou na obrázku různobarevné.. Jeden z páru TMAVÉ pleti a jeden bílé pleti. Jenom párek homosexuálů jsou oba běloši..

1 0
možnosti

Tak třeba ten impotent uprostřed s blonckou s vaginismem, ten je jistě taky běloch, jen prostě opálenej;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik