Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zajímavé.. ona heatmapa ukazuje, že s naprostou převahou se modfelce koukají lidé - DO OBLICEJE.. tedy že neprodává ani prdel ani  předek ani prsa ale OBLICEJ !!!

0 0
možnosti
RK

Vo co vám de? Ta baba dostlala zaplaceno, dělá to dobrovolně, je plnoletá, tak se nestarejte. Jestli reklama pomáhá výrobci, nebo prodejci, to vám může být jedno.

3 0
možnosti
JZ

Prodává. A navíc ji jedni šašci úplně zdarma ukážou dalším tisícům lidem na blogu. Gratuluju, bojujete proti reklamě snižováním nákladů na její pořízení.

Co za intelektuální machry vám to tam sedí? ;-D

0 0
možnosti

:D :D :D je zajímavé že ta sexistická reklama co nakonec jako jediná skončí na roumenovi je ta jediná kterou vidím... všechnu ostatní ignoruju.

0 0
možnosti
JR

J69a62n 83R80á49ž

13. 9. 2015 20:58

Jestli někomu vadí takto pojatá reklama tak, že ji nazve sexistickou a pochybuje, že je účinná, měl by navštívit sexuologa. Zcela určitě má se svou sexualitou něco v nepořádku!

1 0
možnosti
Foto

"Heslo „sex sells“ jednoduše není vždy ta správná cesta"...z toho ale neplyne, že to heslo neplatí, že?:) "Nákupní dav"... je totiž poměrně jednoduchý subjekt, stejně jako "voličský dav" ...ovlivnitelný velmi snadno právě ...přímočarostí :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS