Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já to nevidím jinak, než že by ženské měly v rámci emancipace sahat mužům v tramvaji na penisy. :-)

2 0
možnosti
VV

Nejak jsem uplne nepochpil vsechny ty jinotaje v clanku, ale ta odkvetla zena co na mne jecela v narvany tramvaji abych se na ni nemackal SE opravdu neda nazvat slusneji nez Milka.

0 0
možnosti

Zase jedna nesmyslná společnost, či agentura, která tyje z našich daní!!!Rv

0 0
možnosti
JM

Paní kolegyně, naprosto chápu, že pro lesbu je soužití s muži zdrojem otravných příhod, a snaží se změnit svět aby odpovídal jejich úchylným představám. Mé názory si můžete přečíst v mém článku http://manukjan.blog.idnes.cz/c/450907/jediny-duvod-existence-zeny-je-rozeni-deti.html

1 2
možnosti
VH

Jsem starý muž. A prohlašuji, že v době mého mládí bychom Vaše starosti (všichni: muži i ženy) prohlásili za slabomyslné.

   Za slabomyslnou považuji celou EU mj. i proto, že má starost o to, jestli někdo (zřejmě v žertu) vyzve ženu, aby se mu posadila na klín. (V oněch dobách blahých by buď žena měla smysl pro humor a na nabídku by vhodně odpověděla - třeba že starcova kolena už by žádnou ženu neunesla, nebo by chytře mlčela. Pokud by promluvila, prozradila by svoji nižší inteligenci a související nepochopení žertu. Rodí se dnes převážně blbky?)

5 0
možnosti
JS

Jsem žena a jsem ráda, že jsem žena, k tomu samozřejmě patří i někdy přehnané narážky, ale s těmi se každá žena s dostatečným sebevědomím vypořádá, na druhou stranu to nese sousty pozitiv.. ;-)

5 0
možnosti
VH

No jo - a co mají dělat ty bez sebevědomí? (Já vím: bojují!!!)

0 0
možnosti
Foto

Vážená paní!

Musím reagovat na vaše názory, které údajně jménem všech svých členek zveřejňujete. Jsem přesvědčen (a nikoliv sám), že jakékoliv vyrovnávání činností a tím i poslání mužů a žen je hloupostí, na kterou již mnoho let doplácíme jako společnost. 

Již dřívější emancipace, která v mnoha případech zřejmě měla a má své opodstatnění (dle nás, vnějších pozorovatelů s jinou kulturou), ale očividně v přehnaných požadavcích svých členek, ženám v mnohém ublížila, než pomohla. Dnešní pokračování v různých feministických hnutích spíše ukazuje ubližování ženám a posléze lidské společnosti, kde mají nezastupitelné svoje místo, stejně jako muži. Porušováním rozdílů je v podstatě postoj proti přírodě, nebo jste-li věřící, tak proti Pánu Bohu.

Obě pohlaví mají svůj hlubší význam a teprve, když vytvoří pár, dostává náš život smysl v jedné jeho části. Další vyplývá z poslání každého z nás pro posun společnosti k lepšímu. V tomto má větší dispozice muž a žena jej v tom posiluje a podporuje. Duševní propojení je pro oba důležité a nelze jej z vnějšku objektivně hodnotit. (Nemůžeme argumentovat s psychopaty na obou stranách!) 

Chorobným stavem společnosti je fyzicky bojující žena a muž starající se o děti i v útlém věku. Otřesné a odporné jsou ženy provozující box a mužské sporty, kde nejen, že ztrácejí svoje ženství, ale ukazují nějaké psychické narušení, stejně jako uplakaný muž, který přes slzy nevidí na své vyšívání nebo přebalování mimina. 

Politici, hlavně v minulosti, chtěli, aby měli okolo sebe více lehce ovladatelných žen a v mnohém působení jim ženy sloužily jako nástroj pro přesvědčování jejich mužů. Všude tam, kde dominují ženy, ať již v rodinách nebo jiných společenstvích a dojde k potlačení mužství mužů, vyvíjí se vždy všechno k těm nejhorším koncům. 

Ženy dokážou se vzdělávat a nepochybovat o nabytých vědomostech, zatímco muži jsou připravení objevovat a nejen po stránce fyzické, ale také duševní, více prosadit posun nás všech k lepšímu žití - za podpory žen!

3 1
možnosti
JT

Pokud jsou zenska prava lidska prava, znamena to, ze muzi maji take zenska prava nebo nejsou lidmi. Mam rad soudruzky z pohlavnich studii, vzdy me svymi nazory rozesmeji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik