Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Průměrná zase dostává po rozvodu do péče děti  DESETKRAT  častěji.

0 0
možnosti

Kdyby ženy za méně peněz odváděli stejnou práci, tak by logicky všichni podnikatelé zaměstnávali jenom ženy, protože by měli nižší náklady.

1 0
možnosti

A paní Průměrná se před svatbou neptala, jaké má nastávající názory na uspořádání rodiny? 

Hm, zapomněla. 

Tak na to přijmeme zákon a založíme úřad! ;-O

1 0
možnosti

B63o40h47u73š 66H43a15v17e98l

16. 4. 2015 14:01

Šiktařová má pravdu, snažte se dámy a budete se mít jako ona. Já jsem pro stejné odměňování, ale jsou přece jen rozdíly. Naplňte kvóty na technikách a v politice (dobrovolně) a změňte to prosím "zdola".

0 0
možnosti

P91a49v84e49l 60Z77e58m85a65n

16. 4. 2015 13:43

anonymní články nečtu Rv

0 0
možnosti

ad [8] Chudobou je v ČR ohroženo 14,7 % žen ve věku 65+ let v porovnání se 7 % mužů žijících v jednočlenných domácnostech. (Eurostat, 2013)

 

Jestli to nebude tim, ze staroduchodci maji mensi duchody nez novi duchodci. A protoze se zeny dozivaji vyssiho veku a zaroven muzi umiraji drive, nez jejich manzelky, tak je

mene staroduchodcu - muzu zijicich osamote, nez tech mladsich duchodcu, kteri nejsou tolik ohrozeni chudobou.

0 1
možnosti

Kdyz uz minus, tak bych rad vedel, co je na te uvaze spatne. To, ze staroduchodci maji mensi duchod, nez novi duchodci, je vseobecne znama vec.

0 0
možnosti

Myslim, ze to mate uplne blbe. Pobira-li nekdo o 22% nizsi plat, nemuze mit o 22% nizsi duchod. Uplny nesmysl!!!!!!!!!!

Ten rozdil bude vyrazne mensi.

2 0
možnosti

Proč si tyto dámy pořád stěžují? Já jsem za socialismu měla jen o málo nižší plat než manžel, ale přičítala jsem to častým "ošetřovačkám". Musela jsem dokonce jít mimo svůj obor a postupně se rekvalifikovat. Byla jsem si vědoma, že aby muži uznali, že se jim skoro vyrovnám, tak musím být lepší. Asi tušíte, že to je silná motivace, asi jako když moji rodiče byli nestraníci, bývalí rolníci, a já se bála, že mě nevezmou ani na gympl. Nikdo mě k učení honit nemusel. Samozřejmě dařilo se mi hlavně proto, že mi byly naděleny matematicko-programátorské buňky. Dnes mám i ten důchod vyšší než manžel strojař.

Takže paní Průměrná je prostě průměrná a bez schopností, které jsou na trhu práce žádány, tak ať je ráda, že je to jen o těch 22%. Pokud vychovala pár dětí, tak může být spokojená, život není přece jenom o těch penězích.

2 1
možnosti

Damy si stezuji, protoze je to jednodussi stezovat si hromadne, nez rici nadrizenemu/nadrizene, ze jsem nedocenena.

Mimochodem, kdyz vidim tu pani z Forum 50%, co ma cervene vlasy, tak se nedivim, ze se citi nedocenena. I na vzhledu zalezi. Jeste jsem nevidel tetovaneho reditele banky (podobne tetovaneho jako treba pan Franz, kandidat na prezidenta). Josu snad tedy tetovani diskriminovani? Jsou! Znam radu lidi, kteri by Franze nevolili uz jen proto, jak vypada. Napriklad starsi generace. No vidite a presto je uspesny a dokonce profesor vysoke skoly.

0 0
možnosti

Máte v logu hnutí chybičku.

Slovíčko vlevo nahoře patří prohodit se slovíčkem vpravo nahoře.

2 0
možnosti

J81i55r30i 41V23r96a98b18e68c

16. 4. 2015 11:44

Pani Gregerova ,tady se ted sesli samy sovinisti.

Ja jsem na Vasi straneR^R^R^

0 1
možnosti

Co vy označujete jako šovinismus já vnímám jako základní princip ekonomiky, za rozdílnou, méně kvalifikovanou práci nemohu očekávat stejnou odměnu. Volba zaměstnání je věcí každého člověka, který se poté musí smířit se svým výdělkem. Starost o rodinu a mateřská dovolená je věcí domluvy v rodině. Najděte si nějaké statistiky zaměstnanosti v odborech a zjistíte kde autorka vzala svá zkreslená fakta.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS