Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

ducatofil

5. 3. 2012 18:10
Váš mezinárodní den

rudých feministek si ponechte pro sebe a nenuťte druhé to slavit.!!ještě tohle obnovovat, rudá holoto, nechcete i zase vyhlásit za povinné svátky VŘSR a vítězný únor;-€;-O

1 0
možnosti
T

tabasco

5. 3. 2012 14:33
boj s neexistujícím nepřítelem

Stále se budu divit, proč existuje tolik ženských oragnizací, bojujících proti neexistujícímu nepříteli. Vždyť v naší zemi jsou ženy s muži již dávno rovnoprávné. Nižší platové ohodnocení souvisí pouze s tím, že se ženy do zodpovědnějších (více placených) pozic ještě moc nehrnou (je to vidět v politice), protože jednoduše nechtějí nebo na to nemají. Víte, pokud chcete lépe placenou a práci, musíte se o ni zasloužit a ne prosazovat nedemokratické a totalitní kvóty, protože se tam jinak nedostanou. Kvóty na pozice čistě mužské ale méně placené práce nikdo z Vás nechce. Jak pokrytecké. Schopná moderní žena dnes nemá problém se prosadit vysoko a styděla by se být takto uměle dosazena. Víte, že dnes jsou diskriminovaní muži? Třeba ve vlaku nemám právo si sednout do kupé, kde je prý více bezpečno, protože mám penis a varlata. Proč není zajištěna bezpečnost všem? To Vám přijde rovnoprávné? Feminismus již ztratil původní smysl a dnes je již jen nástrojem jak omezit práva muže.

4 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

5. 3. 2012 14:39
Nahota feminismu - kniha RNDr. Hausmanna na pokračování

http://www.stridavka.cz/nahota-feminismu-cast-1.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik